De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Wie zijn wij

Wij zijn een buitenbeentje in de reiswereld. Omdat we kleinschalig zijn (en willen blijven), kunnen we van elk van onze reizen iets heel bijzonders maken. Authenticiteit, comfort en passie staan in elke reis centraal. We werken enkel met mensen die het hart op de juiste plaats hebben en die er ongelooflijk veel 'goesting' in hebben. We wensen je veel "ontdekplezier" op onze website en hopelijk reis je met ons mee!

Prins en Baron

In 2006 gingen we van start met Prins van Hola Pola: bijzondere reizen enkel en alleen voor gezinnen met kinderen.  Voor ouders (en hun vrienden of collega's) die onze manier van reizen appreciëren, organiseren we met Baron van Hola Pola unieke reizen voor kleine groepjes volwassenen.

Dreamteam

We zijn bijzonder fier op ons team van partners en gidsen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere en inspirerende mensen, gepassioneerd én professioneel. Onze gidsen verwelkomen je als vrienden en bieden je een reis vol ervaringen die voor 'toeristen' verborgen blijven.

Voor families, van families

Reizen voor gezinnen met kinderen staan bij ons centraal.  De enthousiaste reacties zorgen ervoor dat we Prins van Hola Pola verder blijven uitbouwen en constant bijschaven waar nodig. Hun suggestie om ook reizen voor volwassenen te organiseren, buiten de schoolvakanties, leidde tot Baron van Hola Pola.

Ons team

Veerle, Catherine en Lisa vormen ons "basecamp".  Zij zorgen er vanuit ons kantoor in Antwerpen voor dat je zo snel mogelijk een reisvoorstel ontvangt en natuurlijk dat alles tijdens je reis op wieltjes loopt. Je bent ook altijd van harte welkom om even langs te komen.  We werken in een inspirerend, historisch pand in het Groen Kwartier in Antwerpen.  Dat is het voormalige Militair Hospitaal dat in volle ontwikkeling is tot een unieke woon- en werkomgeving.

Johan Leyssen

"We wilden samen met onze kinderen de wereld ontdekken, maar op een manier die zowel voor hen als voor ons interessant is. We hebben geprobeerd de ideale reis uit te werken waarbij we samen met de kinderen, op het gemak, authentiek en toch heel comfortabel de sfeer gaan opsnuiven in een andere cultuur. We merkten dat dit een formule was die nog niet op de markt bestond en vrienden hadden veel interesse in de vakanties die we maakten. Zo is destijds het idee gegroeid om er een vakantieconcept van te maken, speciaal afgestemd op families met kinderen."